Med prvomajskimi prazniki smo bili člani KD Papež Podgorja zelo aktivni.

Kronometer Sebeščan 2015

1. maja je športno društvo Team Turbo Tropovci organiziralo kronometer Sebeščan 2015. Kronometra sta se udeležila Zdenka Veršnik in Alojz Poglavc. Zdenka je tekmovala v kategoriji Ženske C in je na razgibani progi na razdalji 8,5 km zasedla 4. mesto. Kategorija Master C v kateri nastopal Alojz pa je morala odpeljati 18,7 km dolgo razdaljo. Slednji je kronometer končal na 2. mestu v kategoriji.

 

SlikeRezultati

 

56. VN 1. svibnja – memorijal Damir Zdrilić

Prav tako je 1. maja potekala dirka v Zadru, in sicer 56. VN 1. svibnja – memorijal Damir Zdrilić. V Zadar so se odpravili Jože Vesel, Srečko Brulc, Dejan Jordan, Uroš Vene in Andrej Čanželj.
Ob 14 uri so se predstavniki »Podgurcev« skupaj s kategorijo ELITE in U23 podali na 52,7 km dolgo progo. Odlično se je na progi znašel Srečko, ki je v generalni razvrstitvi zasedel 3. mesto za Benger Jankom (Elite) in Čengić Filipom (U23).
V kategorijah pa so fantje zasedli naslednja mesta:
Srečko, 1. mesto / Rekreativci,
Uroš, 1. mesto / Veterani A,
Dejan, 3. mesto / Veterani A,
Jože, 1. mesto / Veterani B,
Andrej, 6. mesto / Veterani B.

Slike, SlikeRezultati

 

Pokal občine Rogašovci

V soboto 2. maja je potekala dirka za pokal občine Rogašovci. Tudi na tej dirki smo imeli kar nekaj tekmovalcev. Vsi naši predstavniki so tekmovali na razdalji 74 km in dosegli odlične rezultate. Srečko Brulc je med Amaterji zasedel 2. mesto. Alojz Poglavc je zasedel 2. mesto med Master C. V isti kategoriji, Master C, je tekmoval tudi Jože Vesel in zasedel 6. mesto. Dirke se je udeležil tudi Igor Cesar, ki je zasedel 4. mesto v kategoriji Master D.

SlikeRezultati

 

Maraton po dolini reke Krke

V nedeljo 3. maja smo se člani KD Papež Podgorja udeležili še kolesarskega maratona po dolini reke Krke. Traso smo vsi uspešno zaključili in se na koncu od prijetne družbe utrujeni od vseh prazničnih prireditev poslovili.

Slike

 

 

Miha Ban

Kolesarsko društvo Papež Podgorje
Gomile 10, Gabrje
8321 Brusnice

Telefon: 031 377 114
E-pošta: dusan.gorjanec@kdpapez-podgorje.si
Transakcijski račun: IBAN SI56 2480 0905 8413 887 (RAIFFEISEN BANKA D.D.)
Davčna številka: 61771562
Matična številka: 1149318000

Spletna stran uporablja piškotke (cookies)!

Omogočite piškotke in spletna stran KD Papež Podgorje bo delovala hitreje. Preberi več

V redu